Leto 2011

TEČAJ TEHNIČNI REŠEVALEC

Člani PGD Bled, Stara Fužina, Koprivnik in Savica Polje so v času od 3.-5.11. uspešno opravili tečaj za tehnično reševanje na Igu.

TEKMOVANJE GZ GORENJSKE

V soboto 15.10.2011 je na Bledu na nogometnem stadionu potekalo regijsko tekmovanje gasilcev Gorenjske. V kategorijah člani A,B, članice A,B, starejše gasilke in gasilci je tekmovalo skupaj 115 ekip. Rezultati po kategorijah so predstavljeni v zavihku tekmovanj.

PUCONCI: 31. SREČANJE DRUŠTEV MLADI GASILEC

Gasilska zveza Slovenije je v sodelovanju z Občino Puconci, Gasilsko zvezo Puconci in Osnovno šolo Puconci 7. in 8. oktobra 2011 organizirala 31. srečanje društev Mladi gasilec na temo: »Zakaj biti gasilec?« Nastopilo je 16 ekip v kategoriji mlajših in 14 ekip v kategoriji starejših učencev.
Med mlajšimi so največ znanja in spretnosti prikazali člani DMG iz OŠ Prof. dr. Josipa Plemlja POŠ Bohinjska Bela, drugi so bili predstavniki OŠ Belokranjskega odreda Semič, tretji pa učenci iz OŠ Narodnega heroja Rajka Hrastnik.
V kategoriji starejših je zmagala ekipa DMG iz OŠ Belokranjskega odreda Semič pred OŠ Janka Kersnika Brdo in OŠ Blanca.

Predstavnikom Bohinjske Bele za dosežen odličen rezultat, čestitamo!

TEKMOVANJE GZ BLED-BOHINJ 2011 (CTIF)

V soboto 01.10.2011 je v Ribnem pri Bledu potekalo tekmovanje za GZ Bled-Bohinj.    Rezultati so predstavljeni v rubriki tekmovanja.

TEKMOVANJE ZA POKAL BOHINJA 2011

V nedeljo 4.9.2011 je potekalo na prostoru tovarne LIP Bohinj v Bohinjski Bistrici tekmovanje za pokal Bohinja. Tekmovanja se je udeležilo 24. ekip v kategorijah članice in člani, ter starejše gasike in gasilci. Rezultati so predstavljeni v rubriki tekmovanja.

TEKMOVANJE GZ ZA LETO 2011

V rubriki tekmovanja si lahko ogledate razpis in pogoje za tekmovanje GZ Bled-Bohinj za leto 2011.

GASILSKO POVELJSTVO OBČINE BOHINJ RAZPISUJE

18. MEDDRUŠTVENO GASILSKO TEKMOVANJE  ZA PREHODNI POKAL BOHINJA

Tekmovanje bo v nedeljo 04. septembra 2011, s pričetkom ob 9.00 uri na igrišču O.Š. Dr. Janeza Mencingerja  v Bohinjski Bistrici. Pogoje razpisa imate v rubriki tekmovaja.

 

Požar v Zgornjem Podjelju - Bohinj

Ob 23.52 je v vasi Podjelje, občina Bohinj zagorel objekt, katerega večji del je hlev, manjši del objekta pa je stanovanjska hiša. V požaru je bil hlev popolnoma uničen, ogenj pa se je razširil tudi na stanovanjski del objekta. Gasilci iz PGD Bohinjska Češnjica, Savica-Polje, Srednja vas v Bohinju, Nomenj, Stara Fužina, Koprivnik, Gorje, Bled, Nemški Rovt, Gradišče in Bohinjska Bistrica so požar pogasili. Lastnica objekta in njen sin sta se zastrupila z dimom, zato sta z reševalnim vozilom odpeljana v bolnico. Nekaj gasilcev je še na gasilski straži.

Letovanje gasilske mladine 2011

Tudi letos se je gasilska mladina udeležila letovanja: iz Bleda in Gorij v Savudriji, iz Bohinja pa v Novigradu.